Jobio – където талантът има значение (19.11.2014г.)

Пълен запис на участието на Владимир Василев и Калин Радулов от Jobio.me.

Jobio.me е платформа за млади професионалисти, стартирала през 2014г. Целевата й група са активните и амбициозни хора, за които търсенето на работа не е просто “търсене на работа”, а преди всичко стремеж към реализация и развитие на талантите и уменията им. За да постигнат целта си, екипът на платформата успя да привлекат партньорството на известни бизнеси и брандове. Това е сериозно постижение за български стартъп, създаден от хора на по-малко от 25 години.

Кои са гостите ми? 

Владимир Василев е създател и маркетинг мениджър на Jobio. Калин Радулов е експерт Бизнес развитие.

Владимир е работил 4 години в НПО, оргинизираща кариерни форуми и програма за международни стажове. Срещал е стотици хора и работодатели в тези проекти и познава в дълбочина проблемите пред реализацията на младите специалисти.

Калин е нов член на екипа, който по програма “Еразъм” е бил студент за една година в Полша, а скоро завършил магистратура по предприемачество в Швеция, където е развивал сходен проект за кариерното развитие на младите. Той ни даде и международна перспектива по темата.

Интересно е да чуем тяхната гледна точка за професионалните пътища и избори пред младите специалисти в България и за най-важните умения, необходими за успех в 21 век.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *