Мартин Гергов за характера и любовта (23.08.2018)

Мартин Гергов е четирикратен републикански шампион по силов трибой, фитнес инструктор и консултант по правилно хранене. Животът му е низ от неочаквани събития, приключения и спонтанни вдъхновения (а понякога и отклонения от “правия път”). Вижте само кратката му биография:

Недоучил армейски офицер, преквалифицирал се в старшина на рота, след това работил във фитнеси, в предаване на Милен Цветков, стигнал до Чуждестранния легион на Франция и понастоящем влогър и маниак на здравословното хранене.

Почитателите му го познават под ника Mr. 3Hours. Стреми се да е верен на себе си и казва, че няма въпрос, който да го смути, а дали е така, ще разберете от това интервю! В течение на предаването, разговора ставаше все по-разгорещен и е факт, че Мартин говореше свободно какво мисли за тая и оная работа.

Интервюто беше предизвикателство за мен, защото не съм свикнал да излъчвам късно вечер (продължихме от 22:00 до след полунощ), а също и защото темата беше извън обсега на обичайните ми теми. Но всъщност ми беше интересно да говорим за любовта и връзките така, както Мартин ги разбира. Изглежда не само аз съм бил предизвикан от интервюто. Една от редовните ми зрителки ми писа:

Още се опитвам да осмисля това интервю.

Друга зрителка обаче ми писа:

Беше интересно да разбера какво мисли един мъж, доминиран от мъжките  си спортни успехи. Харесаха ми неговите разбирания.
…твърдя и вярвам , че има духовна, душевна и сърдечна близост между две сродни души , която може да се запази или трансформира във физическа.

А къде е истината, каква е истината и защо е такава, оставям всеки от вас да реши сам.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *