Задругата на “Най-добрите”

270 показвания – 12 лайка с моя… бавничко става, май….?!?

Това написа Александър Звездев под интервюто ми с адв. Михаил Екимджиев. Той е прав – “Най-добрите” не стига лесно до потребителите в интернет.

Въобще, “Най-добрите” си остава бутиково предаване. Създадох и заех специфична ниша – на преките излъчвания онлайн, в които беседваме дълго, изчерпателно и свободно. Предаванията продължават по 1-2-3-4 часа – докато участниците искат да говорят.

Разбира се, г-н Звездев, искам “Най-добрите” да стига до повече хора. Задачата е трудна, защото интернет е огромен океан, в който информационният пейзаж се променя всяка минута. Всеки миг получавате толкова много външни стимули и информация, че е за отбелязване, ако все още четете това. Затова, преди да започна да разширявам аудиторията на предаването, искам първо да сплотя последователите му, които са попадали на него – случайно или не – в различни социални мрежи

По-долу споделям всички места, в които можете да намерите “Най-добрите”. Можете да се следвате “Най-добрите” в социалните мрежи, в които имате регистрация. Това увеличава шанса да научавате навреме за темите и участниците в “Най-добрите хора, каузи и идеи”. Така ще имате възможност и да задавате въпроси, както и да правите коментари и предложения.

И така, добре дошли в Задругата на “Най-добрите”:

До нови срещи!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *