Как се става писател? 7 книги на Силвия Атипова (12.04.2016г.)

Когато човек реши да пише и да се изразява чрез слово, и особено когато започне да публикува произведенията, като нищо може да го сполети неочаквана слава. Интервюта, ревюта, промо събития, хиляди вдъхновени читатели. Такава съдба сполетя и Силвия Атипова, която е автор на три книги.

Чакайте! Как три книги, като в заглавието пише седем, ще попитате Вие. Това е уловката – три книги са написани от Силвия, а другите четири книги, за които ще говорим в предаването, са от тези, които са й донесли важни прозрения и са стимулирали формирането й като личност и писател.

За какво говорим? 

За това как се става писател – за писателския занаят, за творческото писане като процес, за самоиздаването и за тънкостите на бизнеса, за смелостта да излезеш пред читателите и да покажеш творчеството си, за това как се пробива на англоезичния пазар. 

Говорим още за: защо за две от книгите си използва псевдонима Sylvia Ashby, в коя страна се продава най-много последната й книга (обзалагам се, че няма да познаете!), за преживяванията й от един обогатяващ уъркшоп за писатели, за дизайна на книгите й.

Всичко това, а и още повече, ще видите в този интернет видеоммост между Льовен и Хасково!

П.П. За и от Силвия ще намерите в блога й.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *